Handledning

Har du frågor, tankar eller situationer du vill ha individuell hjälp med direkt eller bara fortsätta utvecklas inom ditt föräldraskap? Handledning är ett beprövat och vanligt sätt att fortsätta utvecklas med hjälp av någon annan. Genom handledning styr du helt och hållet agendan med det du vill prata om.

Handledning är ett sätt att fortsätta utvecklas i något du värderar högt.

Vad innebär handledning?

Handledning innebär ett utrymme där du som förälder får möjlighet att fritt tala om ditt föräldraskap och familjeliv. Oftast handlar det om något som inte känns bra eller ett specifikt beteende hos barnet som man vill ha ett annat perspektiv på. I handledningen som sker på distans stöter och blöter vi och testar olika sätt att se på situationen eller beteendet och tillsammans hittar nya sätt att hantera det.

Frågor och svar

Vad kostar det?

699 kr per tillfälle á 60 minuter.

Hur startar jag handledningen?

Du startar handledningen genom att maila mig på malin@foraldrahandledning.se.

Vad är skillnaden mellan handledning och coaching?

I handledningen fokuserar vi på relationen till dina barn, ofta ett beteende som inte känns bra, tankar eller frågor kring uppfostran. I coachingen är det istället du som förälder som står i fokus, där vi reder ut det som inte känns bra i livet och sätter upp mål och en plan för att nå det liv du vill ha.

Starta handledningen nu!

Hör av dig

Undrar du något? Hör av dig, jag svarar så fort jag kan!