Workshops

Söker du kunskap baserat på forskning gällande föräldraskap och dessutom vill ha direkt feedback på egna frågor och funderingar?

I mina workshops har du möjlighet att få det bästa av två världar!

Visdom och erfarenhet är sammankopplade, tillsammans når vi längre snabbare. 

Vad är en workshop?

En workshop är en sammansatt sluten grupp på facebook där jag föreläser, lägger upp diskussionsämnen, material och uppgifter kopplat till det specifika temat. Här får du stöttning, möjlighet att ställa frågor direkt och feedback i en trygg gruppgemenskap med andra föräldrar.

Håll utkik efter olika teman!

Vad tidigare deltagare sagt om mina workops

Många bra, smarta och lätta tips på hur man kan tänka som förälder i vardagliga men ändå jobbiga situationer! Den här kursen gav mig bra verktyg att jobba med i arbetet med att få en välmående och fungerande familj. Tack!

Emma

Så bra att kunna välja själv när man vill och kan lyssna på föreläsningarna! Ett smart och smidigt sätt att göra det över nätet. En mycket kompetent och kunnig  föreläsare som gör det lätt att förstå innehållet och möjlighet att diskutera med andra.

Johanna

Jag är så glad att jag valde att delta i workshopen. Med lärorika föreläsningar, tänkvärda teman och tips samt hjälpsamma verktyg att tillämpa i mitt föräldraledarskap känner jag att jag har fått ut det jag förväntade mig och lite till av gruppen.

Josefine

Frågor och svar

Hur går det till?

En workshop är en sluten facebookgrupp där du kommer få föreläsningar, material och diskussioner kopplat till ett specifikt tema. En workshop pågår mellan 14-30 dagar beroende på tema. Under tiden kan du ställa frågor och har möjlighet att knyta kontakter med nya människor, få stöttning och hjälp att utveckla dig själv som förälder i en trygg grupp. Men för att utvecklas krävs ditt engagemang, lyhördhet och villighet att arbeta med dig själv som förälder.

Helgen innan kursen startar får du en inbjudan till gruppen på facebook och en introduktion till innehållet i temagruppen.

Varför är den så lång, räcker det inte med föreläsningarna?

Tanken med upplägget är att ha möjlighet till reflektion, diskussion, knyta kontakter och möjlighet att ställa frågor. Vi utvecklas alltid bäst i grupp men det kräver både tid och engagemang för att det ska ske.

Kan vem som helst delta?

Ja, alla är välkomna!

Krävs det något av mig?

Utöver ett facebookkonto finns det inga krav men för att få ut så mycket som möjligt av gruppen rekommenderar jag att vara så aktiv som möjligt. Under de veckorna kommer det finnas diskussionsämnen att diskutera och jag uppmuntrar även så många frågor som möjligt så du får ut just det du vill få ut av att delta.

Vad kostar det?

Priset varierar utefter tema och längd på gruppen. Priset på det specifika temat står när du klickar dig vidare på länken nedan och när du betalar.

Hur bokar jag?

Genom att klicka dig vidare med knappen nedan kommer du till mer information om det specifika temat. Därifrån kan du betala med kort eller med PayPal.

Boka nu!

Aktuellt tema: Föräldraledarskap

  • Tre veckors deltagande i en sluten, unik facebookgrupp
  • 4 föreläsningar om föräldraledarskap
  • Skriftligt material
  • Diskussionsunderlag
  • Möjlighet att ställa frågor och knyta kontakter i tre veckor
  • Stöttning och gemenskap i en sluten, trygg grupp

Hör av dig

Undrar du något? Hör av dig, jag svarar så fort jag kan!